Прем'єра без світла: миколаївцям презентували нову виставу «Шахрайки»

Прем'єра без світла: миколаївцям презентували нову виставу «Шахрайки»

Незважаючи на блекаут по всій країні, актори та обслуговуючий персонал Миколаївського академічного художнього драматичного театру представив для глядачів нову виставу.

Зокрема, 24 листопада на «Сцені в укритті» відбулася прем'єра вистави «Шахрайки».

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

Зазначимо, що за основу вистави була взята п'єса Наталі Уварової. Головний посил вистави в тому, що будь-який обман може перевернути все догори дригом так, що ви не могли собі уявити. Так вийшло з головними героями - двома дівчатами, які сподівалися заробити грошей, а неочікувано отримали масу несподіванок, у тому числі приємних.

Як розказав головний режисер театру Евген Курман, головна складова вистави — це український характер.

«Вистава про те, що існують життєві правдиві цінності, які існують в нашому корінні, в українській нації - вони непереборні. Незважаючи на сучасні реалії та тенденції, все те, що закладено в нашому генокоді, воно перемагає і стає домінуючим. Українська нація дуже щира та добра і вона створена з любові один до одного. Про це і вистава», - розказав він.

За словами освітлювача театру Михайла Іванова, підготовка до сьогоднішньої вистави була доволі складною через масовану атаку окупантів по Україні, що призвело до блекауту.

«Сьогоднішню прем'єру довелося проводити на генераторі через масове відключення електроенергії - окупанти намагалися нас залякати, але ми нація незламних. Ми далі працюємо на театральному фронті попри все», - зазначив пан Михайло.

Чергові покази вистави відбудуться у грудні. У театрі з нетерпінням чекають на глядачів та гарантують, що вистави відбудуться за будь-яких умов.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням