Компенсація вартості генератора: що треба знати миколаївцям

Компенсація вартості генератора: що треба знати миколаївцям

Виконком міської ради погодив порядок часткової компенсації вартості генераторів для багатоквартирних будинків.

Про це повідомляє мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

За його словами, для отримання коштів потрібно подати до КУ «Центр енергоефективності м. Миколаєва» пакет документів:

- Заяву на часткову компенсацію вартості генератора.

- Копії платіжних документів, які підтверджують факт придбання генератора.

- Копії документів із зазначенням технічних характеристик електрогенератора, його серійного номера та інших заводських маркувань.

- Копії витягу з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців юридичної особи, яка забезпечує утримання будинку.

- Документ, який підтверджує повноваження юридичної особи на управління спільним майном (копія договору чи витяг з протоколу).

- Документ, який підтверджує взяття придбаного генератора на баланс юридичної особи (власника).

Вимоги до електрогенератора наступні: прилад має бути закуплений після 1 червня 2022 року и бути потужністю від 3 кВт включно.

У коментарі кореспонденту СВІДОК.info директор Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради Алла Луцька, повідомила, що містяни можуть подавати необхідний пакет документів за адресою вул. Фалеєвська, 13.

«Наразі міським головою затверджена комісія, яка в процесі подачі заяв буде їх розглядати. Ми чекаємо заяви від містян та готові їх проконсультувати з понеділка по п'ятницю з 8:30 до 17:00», - підкреслила вона.

Для зручності і надання необхідних консультацій створено тематичний телеграм - канал, де містянам готові надати консультацію.