Парад яскравих парасольок, конкурси та розваги. Як в Миколаєві відзначають Міжнародний день захисту дітей

Парад яскравих парасольок, конкурси та розваги. Як в Миколаєві відзначають Міжнародний день захисту дітей

Незвичний парад яскравих парасольок пройшов по вулиці Соборній. Десятки вихованців дитячого садочку №53 пройшлися від свого навчального закладу під парасолями до Дитячої бібліотеки №2. Парасольки символізують захист, - розповідають організатори. Це захист від сонця, від дощу і гарний настрій, який намагатимуться зберегти діти протягом усього літа. Опісля урочистої проте веселої ходи, бібліотекарі влаштували для дітлахів свято дитячих посмішок із цікавинками та вікторинами на свіжому повітрі перед бібілотекою.

В Миколаївському Зоопарку дітей  розважали і водночас захищали поліцейські. Окрім танців, веселощів та співів на маленьких винуватців свята чекали конкурси, подарунки. Дітлахи могли ознайомитись з виставкою зброї, спеціальним обладнанням та засобами, що застосовуються у діяльності поліції. Гарний настрій малечі дарував ансамбль пісні й танцю УМВС України в Миколаївській області "Південний патруль", які змінили поліцейський однострій на різнокольорові одяг.

Але найбільше оплесків та уваги зібрав «чотирилапий» вихованець Кінологічного центру ГУНП, який вміло відшукував де захована псевдо-вибухівка. Пес вдало знаходив її декілька раз безпомилково. Дуже тішилися його успіхам дітлахи. 

А найулюбленіші ласощі в цей день для всієї малечі - це звичайно морозиво. Тому і не дивно, що любителів прохолодної смакоти можна було зустріти на кожному кроці.