ВідновиДІМ: у Миколаєві представникам ОСББ розкажуть про можливості швидкої відбудови будинків

ВідновиДІМ: у Миколаєві представникам ОСББ розкажуть про можливості швидкої відбудови будинків

У Миколаєві проведуть вебінар для ОСББ щодо юридичних питань участі у програмі «ВідновиДІМ». Нагадаємо, у лютому 2023 року Миколаївщина увійшла до переліку областей, де реалізується програма з відновлення житлових будівель, пошкоджених внаслідок військової агресії російської федерації проти України.
 
Фонд енергоефективності надає ОСББ фінансування у формі гранту, який виплачується на безоплатній та безповоротній основі у розмірі 100% вартості будівельних робіт, а також матеріалів та обладнання, необхідних для їхнього здійснення. Список таких робіт наведений у Деталізованому переліку прийнятних будівельних робіт та їхніх граничних вартостей. Загальна сума гранту складається з першого та другого траншів і не може перевищувати 7,2 млн грн на один об’єкт відновлення.
 
Представників миколаївських ОСББ запрошують взяти участь у вебінарі, який проведуть фахівці Фонду енергоефективності та міської комунальної установи “Центр енергоефективності Миколаєва”. Захід присвячений юридичним аспектам: як правильно оформити протокол зборів, витяг з протоколу, яку інформацію мають містити акти та порядок укладання договорів.
 
Вебінар відбудеться 23.03.2023 о 16:00.
 
Форма реєстрації: