Сєнкевич розповів про плани щодо відновлення пошкоджених обстрілами шкіл Миколаєва

Сєнкевич розповів про плани щодо відновлення пошкоджених обстрілами шкіл Миколаєва

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич в ефірі програми «Діалог» на телеканалі МАРТ розповів про плани щодо відновлення закладів освіти міста, що були пошкоджені ворожими обстрілами.

«Щодо всіх цих об'єктів ми провели експертизи, надали цю інформацію державному агентству з відновлення, а також надаємо цю інформацію всім донорським організаціям та країнам, у тому числі і Данії, щоб вони могли допомогти у відновленні цих об'єктів».

Щоб по цим об'єктам можна було проводити роботу, пояснює мер, вони за законом мають бути включені в Програму соціально-економічного розвитку міста. Що було і зроблено на минулій сесії міськради.

«Сьогодні на місці школі №51 ми бачимо будівництво сучасного освітнього об'єкту. Вже маємо візуалізацію. Зараз шукаємо на це гроші. Це стосується і гімназії ім. Аркаса».

Також мер нагадав, що Миколаївському району була надана субвенція у трохи більше 2 мільйонів гривень на відновлення школи у мікрорайоні Варварівка, яка теж частково була зруйнована через обстріли окупантів.

Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу за посиланням