News

Медична сфера та водозабезпечення: у Миколаєві відбулася зустріч з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста

Today 08:41
У середу, 27 березня, заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрій Гранатуров провів зустріч з субделегацією Міжнародного Комітету Червоного Хреста на чолі з її головою Томасом Форстером. 

У Миколаєві вирішили завершити опалювальний сезон з 28 березня

Yesterday 11:07
У Миколаєві 28 березня, завершується опалювальний період 2023-2024 рр. Від завтрашнього дня припинятимуть подавати тепло на всі об’єкти, за винятком дитячих садків, лікарень, пологових будинків, амбулаторій.

Миколаївцям розповіли про важливість ментального здоровʼя

Yesterday 10:38
У вівторок, 26 березня, на базі Чорноморського національного університету імені Петра Могили заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрій Гранатуров та регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» у Миколаївській області Руслана Омелянчук взяли участь у відкриті інтерактивного івенту «Стежка ментального здоровʼя».

Щоб палала ворожа техніка: миколаївські морпіхи-протитанкісти збирають на ударні дрони

Yesterday 08:47
На рахунку підрозділу протитанкістів 36-ї окремої бригади морської піхоти – велика кількість знищеної ворожої техніки та навіть бойовий гелікоптер Ка-52, більше відомий як «Алігатор». Командир роти ПТРК 36-ї ОБрМП Євген розповів СтратКом ЗСУ / AFU StratCom про бойовий шлях свого підрозділу.

У Миколаєві презентують концепт відновлення школи №48, яку зруйнувала ворожа ракета

26 Mar, 17:15
У Миколаєві відбудеться онлайн-презентація архітектурного концепту відновлення 48 школи за принципом «Do It Yourself». Нагадаємо, що це одна з найбільших шкіл міста, яка була зруйнована російською армією в 2022 році.

Захист постраждалих від насильства: у Миколаєві відбулася зустріч з представниками Фонду народонаселення ООН

26 Mar, 08:35
У понеділок, 25 березня, заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр Трайтлі провів зустріч з директоркою відділу гуманітарного реагування UNFPA Шокою Аракакі та представником UNFPA в Україні Массімом Діаною. 

Pages