News

У Миколаєві співпрацюватимуть із фондом, що бореться зі змінами клімату

Today 18:02
Миколаїв приєднався до молодіжного фонду боротьби зі змінами клімату Bloomberg Philanthropies. Детальніше про те, що може отримати місто від цієї співпраці, в ефірі телеканалу «МАРТ» розповів головний архітектор Миколаєва Євген Поляков.

В Миколаєві затримали «ділка», який за $5 тис. обіцяв зробити посвідку на право проживання іноземця в Україні

Today 16:18
33-річний мешканець обласного центру обіцяв знайомому, що за певну суму коштів може вплинути на прийняття рішення уповноваженими особами щодо зняття заборони на в’їзд на територію України громадянина іншої держави та видачі йому тимчасового посвідчення на проживання. Зловмисника правоохоронці затримали під час отримання неправомірної вигоди та повідомили йому про підозру.

Гравцям та керівництву миколаївському клубу «Ніко-Баскет» вручили подяки міського голови

Today 11:10
У понеділок, 22 квітня, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич вручив подяки міського голови баскетбольній команді «Ніко-Баскет», яка здобула бронзові нагороди у Вищій лізі чемпіонату України.  

На Миколаївщині внаслідок падіння уламків «шахедів» є постраждалий, сталась пожежа та пошкоджено торговельну інфраструктуру

Today 10:10
У ніч на 23 квітня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено чотири БпЛА типу «Shahed 131/136». Про це повідомили в Миколаївській ОВА.

У Миколаєві в руках у чоловіка вибухнула граната: він госпіталізований

Today 08:42
22 квітня, близько 18:45, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у дворі багатоповерхівки у мікрорайоні Намив у Миколаєві стався вибух, внаслідок якого на землі лежить чоловік з пораненнями.

Виставка-прилаштування собак, корисні лекції та благодійний збір на ЗСУ: в Миколаєві відбувся Dog-market

Yesterday 17:00

У неділю, 21 квітня, в Миколаєві на території ДОФу відбулася перша в місті виставка-прилаштування тварин у форматі Dog-market.

Волонтери організації «Друзі поруч» представили 22 песика, які шукають люблячих господарів. Гості заходу могли не тільки познайомитись і забрати додому кудлатого друга. Організатори підготували також цікаву програму для всіх друзів тварин.

Так, були пізнавальні лекції від ветеринарів, юриста, грумера. Безкоштовне чіпування тваринок та подарунки від партнерів.

Pages