В миколаївських школах пройшов масштабний спортивний фестиваль

“Здоровий спосіб життя — це для мене!” — саме під таким гаслом Громадська організація «Спортивна федерація Іфіт» за підтримки управління молодіжної політики Миколаївської міської ради під патронатом Комісії «Екологія і спорт» Національного Олімпійського Комітету України Миколаївській області провели фестивалі у миколаївських загальноосвітніх школах: № 51 та школі-інтернаті №3.

Присвячене Дню фізичної культури і спорту свято відкрив заступник начальника управління молодіжної політики Миколаївської міської ради Рябенко Олександр Вікторович. З привітальним словом про відкриття Олімпійського тижня виступив майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу серед військовослужбовців, призер Кубку світу з боксу, член комісії «Екологія і спорт» НОК України в Миколаївській області, президент ГО “Спортивна федерація Іфіт” Волков Віталій Вікторович. Заступник голови комісії «Екологія і спорт» Криницька Ольга Олександрівна привітала дітей зі святом та побажала спортивного успіху шкільним командам. Музичними номерами у виконанні учнів розпочалися спортивні фестивалі.

Дякуючи тренерам Миколаївської МСДЮШОР з легкої атлетики — майстру спорту Грицаку Юрію, Шаповаловій Ірині та Вікторії Грицак-Львовій — учні 6-х та 7х-г класів стали учасниками спортивних естафет, а інші школярі голосно та завзято підтримували їх. Завдяки почестному члену федерації Іфіт Олександру Білоусу команди отримали медалі, дипломи та подарунки.

Для восьми- та дев'ятикласників організували показові виступи та майстер-клас з боксу тренери та вихованці СДЮШОР №6: Волков Віталій Вікторович, Онищук Павло Миколайович, Мальков Леонід Миколайович, Реп’ях Акім, Самэдов Турал, Рагімов Назрі, Григоровський Ян, Гордієнко Влад, Андрющенко Анатолій.

Учні двох шкіл отримали буклети «Обери спорт для себе» з інформацією про спортивні школи з боксу та легкої атлетики та контактними даними тренерів.

Фото: Шандригіна Олена ,

Стаканова Ксенія,

Топчий Світлана.