У Миколаєві пройшла спартакіада медпрацівників

 Минулі вихідні для 27 спортивних команд медичних закладів Миколаївщини пройшли у яскравій боротьбі за перемогу, в першу чергу, над хворобами. Адже медики, як ніхто інший, знають, як важливо вести здоровий спосіб життя, і власним прикладом закликають до цього жителів міста та області.

Спартакіада медпрацівників, організована обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я і Миколаївською обласною громадською організацією ФСТ «Спартак», традиційно відбулась на базі Очаківського об’єднання санаторно-курортних закладів.

Захід тривав два дні, справжнє спортивне свято та гарний настрій створили змагання з волейболу, тенісу, дартсу, шашок та шах, перетягування канату, а організатори заходу потурбувались про створення для спортсменів-медиків чудової атмосфери, сповненої активним відпочинком, оздоровленням та спілкуванням.

 

У змаганнях з шашок перше місце посіла команда Вітовської ЦРЛ, друге місце – команда Арбузинської ЦРЛ, третє місце – команда Баштанської ЦРЛ.
Перемогу в шахових поєдинках також отримали три команди: І місце – Кривоозерська ЦРЛ, ІІ місце - міська дитяча поліклініка №3, ІІІ місце – Баштанська ЦРЛ.
Влучність команд допомогли перевірити змагання з дартс, в яких перемогу одержали команди: І місце – Новобузька ЦРЛ, ІІ місце – Вітовська ЦРЛ, ІІІ місце – Кривоозерська ЦРЛ.
У змаганнях з настільного тенісу перше місце посіла команда Кривоозерської ЦРЛ, друге місце – команда Новоодеської ЦРЛ, третє місце виборола команда ЦПМСД №4.
Перше місце в змаганнях з волейболу виборола команда обласної клінічної лікарні, друге місце - команда Вітовської ЦРЛ, трете місце – Баштанська ЦРЛ.

Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації