На Миколаївщині за добу рятувальники тричі гасили пожежі господарчих будівель

За минулу добу,  на території Миколаївської області зареєстровано три пожежі господарчих будівель. Так, перший випадок стався 18 вересня у Казанківському районі, про що рятувальників сповістили о 10:26. Силами оперативно-рятувального підрозділу пожежу локалізовано об 11:13, ліквідовано об 11:20 на площі 10 кв. м. Не допущено перекидання вогню  на поруч розташований житловий будинок.

О 17:26 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди та сміття на території приватного домоволодіння по вул. Новобудівна с. Миколаївське Вітовського району. На місце прибув черговий караул 5 Державної пожежно-рятувальної частини. О 18:05 пожежу локалізовано, о 19:13 ліквідовано на площі 60 кв.м. Від вогню врятовано житловий будинок.

Вже о 01:32 19 вересня на пункт зв’язку 17 ДПРЧ по охороні Казанківського району повідомили про пожежу господарчої споруди та сінника на території приватного домоволодіння по вул. Героїв України смт. Казанка. Пожежу локалізовано о 01:46, ліквідовано о 02:38. Рятувальники не допустили перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок та гараж.

Загалом до гасіння усіх пожеж залучалося 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу, причина - встановлюється.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області