Рятувальники Миколаївщини отримали спеціальне захисне обмундирування

19 вересня на базі аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області пройшла церемонія передачі підрозділам міського гарнізону спеціального захисного обмундирування. Так, рятувальники отримали 50 комплектів одягу, до яких увійшли пожежні захисні чоботи, захисні пожежні рукавиці з композиційної шкіри, пожежні костюми, пожежні каски з комплектуючими.

Начальник Головного управління Максим Грицаєнко на початку вручив грошові винагороди співробітникам, які залучалися до навчань «Київське море 2017», що відбулись у м. Києві 15 вересня. «Захід проходив за участю перших осіб Держави. Погодні умови внесли свої корективи. Завдяки професіоналізму усіх учасників навчань, робота задіяної техніки та особового складу гарнізону була гідно представлена», - підкреслив генерал-майор.

Наступним етапом стала передача матеріальних цінностей. Максим Георгійович зазначив: «Дане обмундирування надійшло до Державної служби України з надзвичайних ситуацій від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ GmbH в рамках проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями», і відповідно розподілено по обласним гарнізонам. Комплекти «бойового» одягу відповідають усім міжнародним стандартам якості. Це черговий крок у процесі реорганізації та реформування ДСНС»

Очільник гарнізону оперативно-рятувальної служби області вручив сертифікати керівникам підрозділів, до яких надійде захисне обмундирування. Начальники Центрального, Заводського, Інгульського та Корабельного районних відділів м. Миколаєва та аварійно-рятувального загону спеціального призначення отримали їх для підлеглих частин .

На завершення Максим Георгійович, разом із колегами оглянув комплекти «бойовок», та поспілкувався із особовим складом.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області