В Миколаєві відкриється чергова виставка «Кінбурн – любов моя!»

Миколаївців запрошують відвідати виставку картин «Кінбурн – любов моя!» 2, на якій будуть представлені полотна 17 українських художників з Миколаєва, Одеси, Києва, Кривого Рогу та Рівного.

Юрій Гуменний, Тетяна Рябенко, Дмитро Молдаванов, Віктор Гвоздінський, Андрій Коваленко, Анатолій Кравченко, Наталя Лоза, Марія Тертична, Алла Волобуєва, Олег Ясєнєв, Світлана Аношкіна, Іван Аношкін, Андрій Гук, Олена Колбанова та Олег Колбанов разом з художнім керівником проекту Олександром Усом відтворили для вас наймальовничіші куточки коси.

«Хіба можна втомитися милуватися Кінбурном? Авжеж, ні, це неможливо. Саме тому ми продовжуємо це робити так, щоб і заряджати всіх навколо! Цього разу вони провели на півострові 10 днів на початку осені, завітали на Шпиль Коси, відвідали таємничий острів Тендра… та приготували для вас незабутнє видовище!», - повідомляють організатори акції.

Відкриття виставки відбудеться 17 листопада о 16:00 за адресою: місто Миколаїв, вулиця Велика Морська, 47 – музей імені В.В. Верещагіна.

 

Виставка проводиться під патронатом народного депутата України Андрія Вадатурського