Миколаївців запрошують взяти участь у прибиранні та озелененні скверу Святого Миколая

У суботу, 18 листопада о 10.00 в сквері Святого Миколая (пр. Миру, 25), відбудеться міська екологічна толока «ЕКО-я, ЕКО-ми, ЕКО- місто».

Жителів міста запрошують долучитись до екологічної толоки, в ході якої планують оновити зелений масив скверу святого Миколая, своєрідної візитівки нашого міста, розташованого поряд із залізничним вокзалом. Під час толоки буде організоване прибирання опалого листя та висаджування дерев і кущів. У рамках заходу відбудеться екологічна екскурсія «Дерева нашого міста» та цікава вікторина. Найбільш активних чекають заохочувальні призи. Для дітей буде організовано мобільний ігровий майданчик, де працюватиме аніматор. Учасниками толоки можуть стати всі охочі – від малечі до людей поважного віку.

Збір учасників екологічної толоки відбудеться 18.11.2017 р. о 10:00 біля бібліотеки-філіалу № 12 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва (пр. Миру, 25-а).

Екотолока проводиться в рамках реалізації проекту згуртування громади міста Миколаєва «Миколаїв: ми – коло!», який реалізується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу. Проведення заходу підтримано департаментом ЖКГ, управлінням з питань культури та охорони культурної спадщини та адміністрацією Інгульського району Миколаївської міської ради.

Організаторами акції виступають: ініціативна група проекту, Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького, бібліотеки-філіали №2 (Міський центр екологічної та культури), №12, Тернівський та Кульбакинський будинки культури.

Мрієте зробити Миколаїв чистим і зеленим? Станьте учасником екологічної толоки !