Поліцейські Снігурівського району взяли під варту зловмисника, який наніс ножове поранення своєму товаришу

11 листопада о 18:00 до чергової частини Снігурівського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до приймального відділення доставлено 20-річного місцевого мешканця з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та розслідування.
Правоохоронці встановили, що у лікарню раніше судимого потерпілого доставив чоловік, який і завдав йому тілесні ушкодження.

31-річний зловмисник, який вже відбував покарання за вчинення аналогічного злочину, розповів поліцейським, що випивав разом із постраждалим та у якийсь момент вони почали сваритись, після чого чоловік схопив ножа та вдарив опонента.

Наразі речовий доказ – ніж вилучено, а зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області