Відбір житлових об’єктів за програмою підтримки для будівництва (придбання) доступного житла продовжено до 22 листопада

У зв’язку з прийняттям Постанови КМУ від 20.09.2017 р. № 708 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2009 р. № 140 і від 29 лютого 2012 р. № 193», з метою створення додаткових умов для забезпечення молоді житлом, вирішення житлової проблеми учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщених осіб, поліпшення демографічної ситуації в цілому, активізації житлового будівництва і інвестиційної діяльності у сфері іпотечного кредитування та з метою організації ефективного освоєння бюджетних асигнувань за програмою доступного житла у м. Миколаєві та Миколаївській області Миколаївське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» повідомляє, що 6 листопада, в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України відбулося перше засідання Міжвідомчої комісії з розгляду пропозицій щодо формування переліку об’єктів житлового будівництва, на добудову (будівництво) яких або придбання житла в яких можуть спрямовуватися кошти, передбачені у державному бюджеті за програмою «Надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла». За цією програмою державна підтримка для учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб складає 50%, для інших громадян, які потребують поліпшення житлових умов – 30%.

Відбір житлових об’єктів за програмою «Надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла» продовжено до 22 листопада 2017 року. Як повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook, відповідне рішення було прийняте на засіданні міжвідомчої комісії з розгляду пропозицій щодо формування переліку об’єктів житлового будівництва на їх добудову (будівництво) за програмою.

Перелік документів, необхідних для подання до міжвідомчої комісії за посиланням:

http://www.molod-kredit.gov.ua/pres-tsentr/novyny/uvaha-vidbir-zhytlovyk...

Заявки приймаються за адресою Мінрегіону (01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9).

Контактна особа: Ревуцька Анастасія (044) 284-06-96, [email protected]).

Миколаївське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»