Команда «Корабели» продовжила Кубок «Феміди» перемогами над супротивниками

18 листопада 2017 року на тренувальній базі футбольного клубу «Динамо Київ» відбулися чергові ігри збірної команди Миколаївської області «Корабели».

Наша команда була налаштована на перемогу, оскільки на цей футбольний «уікенд» були заплановані дві дуже важливі гри - з ФК «Єлисаветградські Орли» (збірна Кіровоградської області) та командою «KIEV CITY» (збірна Голосіївського районного суду та Подільського районного суду міста Києва).

Гра «Корабелів» з «Орлами» мала вирішальне значення, це протистояння можна порівняти з грою команд «Динамо Київ» та «Шахтар».

Перші хвилини гри дали зрозуміти, що вона не буде простою, наші хлопці йшли до кінця на кожному моменті, не дозволяючи противнику оволодіти м'ячем, бій йшов за кожен клаптик на полі.

Наша команда вибрала оборонну тактику, за рахунок цього «Орли» перші 15 хвилин не могли «пролетіти» через наш захист, який стояв горою перед ними, непоодинокі контр випади хвилювали оборону та новоспеченого воротаря «Кіровоградців».

Під кінець першого тайму, завдяки злагодженій грі наших захисників та лінії нападу «Корабели» відкрили рахунок, а за дві хвилини подвоїли результат.

Хочеться відзначити командний дух та відчуття єдності нашої команди в непростому моменті наприкінці матчу, оскільки гравець «Орлів» дуже жорстко, сильним ударом по ногам зніс нашого напівзахисника, що дуже обурило всіх наших вболівальників та гравців команди.

Другий тайм для нашої команди був нелегким, оскільки майже весь час грали одним складом, було всього кілька незначних замін.

Кінець матчу команд «Корабели» та «Орлів» закінчився з рахунком 4:3 на користь миколаївців.

На другий матч «Корабели» були готові жорстко зустріти «Киян», однак хлопці дали зрозуміти, що футбол, для них не просто гра, а це їх життя, хлопці вийшли на гру з гарним настроєм, в них було просто бажання пограти та «поспілкуватися» з «Корабелами».

Цей матч завершився рахунком 5:0 на нашу користь.

Окремо хочеться відзначити гру трьох наших гравців, а саме: секретаря судових засідань Заводського районного суду м.Миколаєва Ігоря Уманського, який грає на позиції захисника, однак зміг відзначитись трьома чудовими голами.

Представник апеляційного суду Миколаївської області Леонід Тіщенко забив перший гол в грі з «Киянами», який допоміг зібратись команді, піти вперед та дотиснути противників.

Крім того, нападник нашої команди, капітан Марк Рудик, знайшов потрібні слова, щоб налаштувати команду на перемогу, продемонстрував пробивний та міцний характер, завдяки чому ми і здобули ці нелегкі перемоги.

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва