Валентин Гайдаржи взяв участь у селекторній нараді щодо проходження опалювального сезону 2017/18 року

У середу, 27 грудня, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації  Валентин Гайдаржи взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді з питань проходження опалювального сезону 2017/18 року, що проводилася Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Про це повідомили в ОДА.

У ході наради було відзначено, що на сьогодні проблем з проходженням опалювального сезону на Миколаївщині немає. Усі комунальні теплопостачальні підприємства області мають номінації природного газу і продовжують подачу теплової енергії в штатному режимі.

За рахунок своєчасної оплати послуг споживачами та погашення заборгованості за спожиту теплову енергію, теплопостачальні підприємства м. Миколаєва в 2017 році забезпечують стабільні розрахунки за природний газ, що дозволяє своєчасно отримувати номінації природного газу.

За показниками оснащення багатоквартирного житлового фонду приладами обліку теплової енергії область входить в число найкращих у всеукраїнському рейтингу.

Окремо Валентин Гайдаржи доручив енергопостачальним підприємствам провести додаткову перевірку стану готовності служб до роботи в складних погодних умовах, а також приділити увагу у період новорічних свят стабільному електро-, газо-, тепло- і водопостачанню.