Рятувальники Вознесенщини інформують школярів про можливі небезпеки під час святкувань новорічних свят

26 грудня, з метою недопущення нещасних випадків в період новорічних свят, рятувальники 12 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області завітали з інформаційно-роз’яснювальною бесідою до учнів та персоналу Новогригорівської ЗОШ I-III ступенів.

Під час бесіди, фахівці Служби порятунку роз’яснили правила пожежної безпеки під час новорічних та різдвяних свят та довели до відома присутніх інформацію про те, як правильно встановлювати новорічні ялинки й користуватись піротехнічними засобами.

«Під час святкувань люди дуже часто забувають про елементарні правила безпеки: в хід йдуть салюти, петарди, різноманітні піротехнічні вироби. Важливо пам’ятати, що навіть одна помилка при їх використанні може зруйнувати не тільки Ваше житло, а й лишити життя» - запевняли рятувальники. Також попереджали, що особливу увагу необхідно приділити малим дітям, не дозволяти їм самостійно використовувати піротехніку та гратися з відкритим полум’ям.

На завершення, рятувальники нагадали дітлахам та дорослим номер Служби порятунку «101»  й побажали приємних та безпечних канікул.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області