За минулий тиждень на «гарячу лінію» Олексія Савченка надійшло 144 дзвінки

За тиждень з 5 по 11 березня на «гарячу лінію» голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка було здійснено 144 дзвінків від жителів області.

Із них - 95 дзвінк від жителів Миколаєва, 17 – з міст обласного підпорядкування та 32 від жителів районів Миколаївщини.

Зазначимо, що 92 звернення було взято на контроль облдержадміністрації, у 48 випадках надано консультації, та 4 звернення оперативно вирішені.

Впродовж тижня громадян найбільше хвилювали питання комунального господарства – 33% звернень, законності та охорони правопорядку – 13%, транспорту і зв’язку – 10%, соціального захисту – 10%. та Крім цього, жителі області зверталися з питаннями охорони здоров’я – 8%,  щодо діяльності органів влади – 6%, , праці та заробітної плати – 3%, та житлової політики – 3%. Найменший відсоток звернень становлять дзвінки щодо сім’ї та молоді – 2% та захисту прав інвесторів – 1%. Інші питання склали 12% від загальної кількості дзвінків.

Лідерами за зверненнями на «гарячу лінію» Олексія Савченка серед районів області впродовж минулого тижня стали жителі Новобузького (22%), Кривоозерського (16%), Березанського (9%), Первомайського (9%) та  Березнегуватського (6%) районів.