«Я обираю здоровий спосіб життя!». В миколаївській школі пройшли спортивні змагання

У Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №32 відбувся фестиваль «Я обираю здоровий спосіб життя!» організований громадськими організаціями «Бізнес трансформація», «Борцовська слава» , “Спортивна федерація Іфіт”, «Дієва сила» , та благодійні фонди «Рідні землі», та «Індиго» за підтримки Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради , під патронатом Комісії «Екологія і спорт» Національного Олімпійського Комітету Україниі Миколаївській області.

Учасників привітали організатори свята — Віталій Волков, майстер спорту міжнародного класу, бронзовий призер кубку світу, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів України та міжнародних змагань, член комісії “Екологія і спорт” НОК України в Миколаївській області, президент громадської організації “Спортивна федерація Іфіт”, та Майстра спорту міжнародного класу з греко-римської боротьби, срібного призера чемпіонату Європи, срібному призеру чемпіонату світу серед військовослужбовців, Голова Громадська організація «Борцовська слава» Ніколаєва Михайла Олеговича, які розповіли про програму “Обери спорт для себе!”. Вони зазначили, що це постійно діюча програма, протягом якої в навчальних закладах Миколаївщини будуть презентовані різні види спорту з метою їх популяризації серед молоді.

Почесний член свята Радник Голови Миколаївської обласної ради Савченко Марина Сергіївна побажала всім спортивного натхнення та перемоги.

Учні зош №32 побачили показові виступи вихованців СДЮСШОР №6 з боксу, МОК КДЮСШ №1 з кікбоксингу музичні форми (тренер — майстер спорту міжнародного класу Тимченко Ольга Василівна) та з греко-римської боротьби (тренер —Майстр спорту міжнародного класу  Белобаба Сергій Борисович), Секції дзю-до (майстер спорту, чемпіон України Дейнега Євген Анатолійович).

Але після показових виступів надзвичайну спритність і швидкість продемонстрували і учні 6-8-х класів, які були націлені на перемогу у запропонованих організаторами спортивних естафетах провели тренери СДЮСШ з легкої атлетики кмс. спорту Львова –Грицак Вікторія та майстер спорту Шаповаловій Ірині Миколаївні,

Всі учасники змагань були нагороджені дипломами і медалями, а також отримали буклети з інформацією про спортивні школи, показові виступи яких вони побачили. Організатори щиро сподіваються, що після вражаючих виступів, які викликали позитивні бурхливі емоції у школярів, вони візьмуть приклад з однолітків і зхочуть займатися спортом.

На завершення заходу директор ЗОШ №32 Кривоногова Людмила Володимирівна подякувала організаторам за чудове спортивне свято.

Фото: Ксенія Стаканова.