У Миколаєві патрульні оперативно затримали чоловіка, який за одну ніч вчинив три пограбування

Поліцейські розшукали грабіжника за описом зовнішності. При собі він мав відібрані у потерпілих речі: мобільний телефон, прикраси та інше майно.

За попередньою інформацією, зловмисник грабував людей не сам, а зі спільниками, з якими, зі слів затриманого, він познайомився напередодні за чаркою. Зараз їхні особи встановлює поліція. Зловмисники нападали на громадян, били, забирали сумки та тікали.

Сьогодні вночі жертвами злочинців стали одразу троє миколаївців, двоє жінок та чоловік, які після злочину змушені були звернутись по допомогу до лікарів.

На пошуки грабіжників були орієнтовані усі екіпажі патрульної поліції. Отримавши детальний опис зовнішності нападників від однієї з потерпілих, вже через декілька хвилин екіпаж помітив схожого за описом чоловіка, який, побачивши патрульний автомобіль, почав тікати. Невдовзі молодик був затриманий разом із речами потерпілих.

Наразі 25-річний зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

За узгодженням із прокуратурою слідчі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області повідомили чоловікові про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Слідство триває. Встановлюються усі обставини злочинів та особи, причетні до їхнього вчинення.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області