Вандали повсюду - у Снігурівці пошкодили пункт доочистки та розливу питної води

У комунальному підприємстві «Снігурівський Міськводоканал» не вперше скаржаться на байдужість деяких містян до власного майна та до чистоти міста. Так, 6 квітня було пошкоджено автоматичний пункт доочистки та розливу питної води за адресою вул. Суворова, 116/1 (мікрорайон «Соняшний» біля ДНЗ №3), - повідомляє видання Снігурівка.info

«Хтось додумався замість монет у монетоприймач запхати обгортку з під жувальної гумки! Тим самим декілька годин покупці не мали змоги придбати питну доочищену воду! До цього були поодинокі несправності з монетоприймачем через невміле користування, а саме: в інтенсивному темпі завантажувались копійки, що призводило до забиття монетоприймача або купюри були складені в чотири рази та насильно запхані в купюрник, тим самим зупинялася робота автоматичного пункту розливу питної води, що в свою чергу викликало обурення місцевого населення», — говориться у повідомленні міськводоканалу.

Комунальне підприємство нагадує, що автомат приймає тільки  рівні та цілі купюри, монети приймаються тільки по одній (тобто за чергою), після характерного звуку автомат приймає іншу монету (10 коп. не приймає).