На Миколаївщині помічник машиніста поїзда ледь не залишився без ока

На Знам’янській дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» один з робочих днів помічника машиніста вантажного поїзда ледь не закінчився серйозною виробничою травмою. Про вражаючий випадок на своїй сторінці у Facebook розповів головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту регіональної філії «Одеська залізниця» Департаменту безпеки руху ПАТ «Укрзалізниця» Рудольф Мелкумян, - повідомляє

Інцидент стався вранці 25 квітня на дільниці Помічна—Колосівка неподалік станції Трикратне, що на Миколаївщині. Локомотивна бригада депо Помічна в складі машиніста і його помічника керували електровозом вантажного потяга. При схрещенні з зустрічним вантажним поїздом з порожніми піввагонами помічник машиніста, як і має бути, перейшов на бік машиніста. Однак в цей момент з борту одного з піввагонів вилетів камінь, який розбив лобове скло електровоза. Уламки скла влетіли до кабіни машиніста, й один з них потрапив у праве око помічника.

«Вчасно надана допомога спочатку у Вознесенську, а потім в інституті очних хвороб та тканинної терапії ім. В.П. Філатова в Одесі попередили травмування ока. Помічник машиніста й надалі успішно працює», – повідомив 30 квітня на своїй сторінці Рудольф Мелкумян.