Відбулось чергове судове засідання у справі двох патрульних, обвинувачених в отриманні неправомірної вигоди

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох офіцерів патрульної поліції у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту 26.11.2016 року патрульні вимагали у таксиста, неправомірну вигоду у сумі 300 доларів США, погрожуючі з використанням службового становища вчинити дії, спрямовані на неповернення вилученого в нього свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та автомобіля марки «BMW».

Того ж дня, за версією слідства, вони отримали від потерпілого 100 доларів США та 800 гривень, а наступного 200 доларів США.

У судовому засіданні, що відбулось 16 травня 2018 року, суд продовжив дослідження письмових доказів, зокрема, протоколи огляду речей та документів, характеризуючі матеріали щодо обвинувачених, низку інших процесуальних документів.

Наразі судом досліджено усі письмові докази сторони обвинувачення, окрім додатків до протоколу огляду записів трьох камер відеоспостереження адміністративної будівлі Центрального ВП ГУНП в Миколаївській області, оскільки для їх дослідження необхідно залучення відповідного спеціаліста.

З огляду на це, для залучення спеціаліста, у судовому засіданні оголошено перерву до 10.30 год 25.06.2018 року.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва