На пункт ГВК виведено додаткових працівників для роботи спільно з інспекторами УТБ

На виконання прокольного доручення заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи та  керуючись Постановою Кабміну від 25.04.2018р. №320 від сьогодні на пункт ГВК виведено працівника управління інфраструктури ОДА та двох осіб з міськради для роботи спільно з інспекторами УТБ.

Про це повідомив Валентин Гайдаржи під час чергової наради з дорожніми службами, УТБ і управлінням інфраструктури ОДА.

Заступник голови ОДА зазначив, що рішення залучити двох осіб з міськради і одного спеціаліста з управління інфраструктури ОДА прийнято для додаткового і більш ретельного контролю (в рамках постанови Кабміну від 25.04.2018 р №320, яка дозволяє залучати до роботи на ГВК посадових осіб органів місцевого самоврядування та місцевої держадміністрації).

Заступник керівника УТБ в Миколаївській області Леонід Костенко повідомив, що за 17 квітня було перевірено 102 одиниці автотранспорту, на 5 із них оформлено протокола за перевантаження. Валентин Гайдаржи відмітив, що досить критично ставиться до звіту УТБ. У зв’язку із чим і прийняв вищезазначене рішення. 

Крім того, Служба автомобільних доріг в Миколаївській області поінформувала, що ведуться роботи з ліквідації ямковості на Н-24, М-14 і Т-15-07. Також тривають роботи з поточного ремонту на Т-15-08. Так, за квітень-травень зроблено вже 20,3 км. На трасі Н-11 виконана регенерація дорожнього покриття на 4,3 км. Крім того, на Варварівському мості роботи велися вночі, щоб не ускладнювати рух автотранспорту. На інших ділянках М-14 роботи тривають у денний час. На Т-15-07 також триває ремонт.

В.о. начальника САД в Миколаївській області Андрій Максименко прокоментував, що  це зроблено  не тільки для допомоги, але й для запобігання корупції та контролю та додав, що найближчими днями розпочнеться облаштування ще двох майданчиків під пересувні ГВК.