В Миколаєві відбувся фінал конкурсу творчих робіт вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей

У четвер, 24 травня,  в  Миколаївському коледжі культури та мистецтв відбувся фінал конкурсу  творчих робіт вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей  Миколаївщини. Святом стало підведення підсумків конкурсу. Учасники заходу з захопленням передивились свої малюнки та відеовізитівки, підготувалися до їх презентації. Виступи представників центрів розмежовувались цікавими номерами студентів коледжу культури та мистецтв.

Відповідально можна заявити, що переможцями стали всі. Діти з чотирьох центрів 30 червня поїдуть на цікаві екскурсії до м. Одеса.

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей керівники центрів (усіх4 директора) за відповідальне ставлення до обраної справи, милосердя і доброту, вагомий особистий внесок у вирішенні проблем захисту прав і законних інтересів дітей нагороджені Почесною Грамотою Миколаївської облдержадміністрації.

Всі конкурсні роботи були розміщені на офіційній сторінці служби у справах дітей Миколаївської обласної державної адміністрації в соціальній мережі Facebook. Користувачі соціальної мережі голосували за конкурсні роботи.

Конкурс проводився у таких номінаціях:  «Відеовізитівка» (презентація центру соціально-психологічної реабілітації дітей) та «Малюнок «Щасливе дитинство».

Завданням конкурсу було привернення уваги суспільства до проблем захисту прав дітей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, потерпіли від торгівлі насильства, залишились без батьківського піклування, безпритульних дітей, розширення пропаганди досягнень, поглиблення розкриття проблем та тенденцій розвитку закладів системи соціального захисту дітей та формування позитивної громадської думки про діяльність центрів соціально - психологічної реабілітації дітей Миколаївської області.

Нагадаємо, що в Миколаївській області працюють 4 центри соціально-психологічної реабілітації для дітей. Розташовані вони в Миколаєві, Первомайську, Южноукраїнську, Вознесенську. З метою підтримки талановитих та обдарованих дітей з числа вихованців зазначених центрів, формування їх позитивного іміджу, підвищення їх загального рівня престижу службою у справах дітей Миколаївської облдержадміністрації проводився Конкурс творчих робіт вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації Миколаївської області.