Поліцейські привітали вихованців спеціальної школи-інтернату №3 Миколаєва зі святом останнього дзвоника

Вихованці спеціалізованого навчального закладу – школи-інтернату №3, який перебуває під опікою Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області, закінчили навчальний рік. Тож шефи завітали на святкове дійство, аби привітати учнів та випускників.

Для правоохоронців, участь у всіх значимих подіях підшефної школи, стала вже традицією і поліцейські розділили із випускниками школи-інтернату гарні емоції від святкування останнього дзвоника.

У свою чергу в. о. начальника Центрального відділу поліції майор поліції Віктор Прокудін нагородив почесними грамотами вчителів закладу, а заступник начальника майор поліції Інна Загарій привітала присутніх зі святом останнього дзвоника: Щиро вітаю вас зі святом останнього дзвоника. Для багатьох з вас він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих і цікавих вражень. Тож бажаю вам гарно та корисно відпочити, набратися сил і позитивних емоцій перед початком нового етапу навчання. А для вас, випускники, цей дзвоник справді є останнім. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, аби цей шлях був легким та сповненим гарними подіями і здобутками. Впевнена, що ви реалізуєте ваші здібності, таланти, побудуєте власну щасливу долю, будете гідними творцями свого життя. Успіху вам, добра та натхнення! - побажала правоохоронець.

Поліцейські, як і завжди, завітали до дітей не з порожніми руками, а з солодкими подарунками.

Дирекція спеціалізованого освітнього закладу висловила вдячність за опіку, увагу та підтримку вихованців та вручила кожному із поліцейських листи подяки.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області