У Миколаєві визначили фіналістів дитячого конкурсу патріотичного малюнка

31 травня у виставковій залі Миколаївського міського палацу культури і мистецтв відбулося відкриття виставки та церемонія нагородження переможців ІІІ Міського конкурсу дитячого малюнка «Діти Миколаєва за мир!», присвяченого Міжнародному дню захисту дітей. 

Організаторами і засновниками конкурсу виступили: управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, міський методичний центр клубної роботи, а також Миколаївський міський палац культури і мистецтв.

Відкрив виставку і привітав переможців та всіх учасників конкурсу зі святом  начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради Юрій Любаров.

На виставці були представлені 180 робіт юних художників з різних куточків Миколаєва. Так, цьогоріч учасниками конкурсу дитячого малюнка «Діти Миколаєва за мир!» стали вихованці гуртків та студій образотворчого мистецтва закладів культури міста. А саме: гурток образотворчого мистецтва «Фантазія» філії Миколаївського міського палацу культури і мистецтв «Центру культури та дозвілля «Промінь», студія образотворчого мистецтва «Різнокольорова палітра» Миколаївського міського палацу культури «Молодіжний», гурток образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Нарцис» Великокорениського будинку культури, вихованці Миколаївського міського палацу культури «Корабельний», Миколаївського міського палацу культури та урочистих подій, Матвіївського, Тернівського будинків культури, учні Миколаївської дитячої художньої школи, міських дитячих шкіл мистецтв № 1,2,3, класу образотворчого мистецтва дитячої музичної школи №8. Також вперше у конкурсі взяли участь приватні студії образотворчого мистецтва міста Миколаєва: студія Олени Тернової, арт-студія «Абрикос», студія живопису «Дивоптаха» та студія образотворчого мистецтва «Соняшник».

Визначення переможців відбувалось за 3 категоріями художнього рівня: школи естетичного виховання, заклади культури та приватні студії образотворчого мистецтва. 

Окрім дипломів усіх переможців було нагороджено цінними призами від Миколаївського міського палацу культури і мистецтв.

 Управління з питань культури та охорони культурної спадщини