Прокурор області Тарас Дунас представив керівника Баштанської місцевої прокуратури

У понеділок, 11 червня 2018 року, прокурор Миколаївської області Тарас Дунас разом з першим заступником прокурора області Олександром Білоусом, який за дорученням прокурора області відповідає за організаційно-розпорядчу діяльність місцевої прокуратури,  представили колективу Баштанської місцевої прокуратури та керівникам органів державної влади, місцевого самоврядування та правоохоронних органів  Баштанського, Березнегуватського, Новобузького, Казанківського та Снігурівського районів, новопризначеного керівника — Віту Василівну Денисенко.

Віту Василівну призначено   наказом Генерального прокурора від 8 червня 2018 року за рекомендацією Ради прокурорів України.

Представляючи нового керівника Тарас Дунас зазначив, що Віта Василівна є досвідченим працівником, яка взмозі згуртувати колектив, який об'єднує п'ять районів. “Ви прийшли у складний час, півроку фактично не було керівника прокуратури. Ваша робота повинна бути орієнтована на людей. Щоб люди побачили ефективну боротьбу із злочинністю, зокрема, боротьбу з організованою злочинністю, наркозлочинами, виявлення контрафактної продукції.  Якщо два роки тому на Миколаївщині розкривався кожен п'ятий злочин, то зараз розкривається кожен другий”, - додав Т. Дунас.

Крім цього, Тарас Дунас звернув увагу нового керівника на продовження співпраці з молоддю, налагодження прийому громадян, ефективної взаємодії з органами поліції та державної виконавчої влади.

Прокурор області побажав Віті Василівні міцного здоров'я та подарував книгу Т. Шевченка “Кобзар”.