На Миколаївщині визначено переможців другого туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

Уже в одинадцяте в Україні проводиться Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець». Цьогоріч він є особливим, адже відбувся у контексті святкування 100 – річчя державної служби.

В обласному етапі, який відбувся 18 червня участь взяли 24 переможці першого туру в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Учасники пройшли тестування з питань службової етики, етикету та іміджу державного службовця, співбесіду з питань державного управління, а також представили презентацію публічного виступу щодо актуальних питань суспільно-політичного розвитку країни та реформування державного управління.

За результатами розгляду оцінок виконаних завдань переможцями та лауреатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2018 році у Миколаївській області визнано:

Серед державних службовців структурних підрозділів Миколаївської обласної державної адміністрації:

В номінації „Кращий керівник”

І місце – Світлана Орещак – начальник управління праці та зайнятості Департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації.

В номінації „Кращий спеціаліст”

І місце -  Анастасія Корсун – головний спеціаліст відділу з питань економіки та реформування житлово-комунального господарства  управління житлово-комунального господарства  Миколаївської обласної державної адміністрації.

ІІ місце – Ірина Чадаєва – головний спеціаліст відділу фінансів галузей виробничої сфери управління доходів та фінансів виробничої сфери  Департаменту фінансів Миколаївської обласної державної адміністрації.

ІІІ місце – Дмитро Рогожа – головний спеціаліст відділу з питань оренди та приватизації майна комунальної власності області   Департамент економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської обласної державної адміністрації.

Серед державних службовців районних державних адміністрацій:

В номінації „Кращий керівник”

ІІ місце – Ірина Афанасьєва – начальник служби у справах дітей Братської районної державної адміністрації.

ІІ місце -  Софія Хоменко– завідувач юридичного сектора апарату  Вознесенської районної державної адміністрації.

ІІІ місце - Олена Цой – завідувач загального сектора  апарату Снігурівської районної державної адміністрації.

В номінації „Кращий спеціаліст”

І місце – Руслан Бондаренко – головний спеціаліст відділу фінансово-економічного аналізу, матеріального забезпечення та кадрової роботи управління агропромислового розвитку Врадіївської  районної державної адміністрації.

ІІ місце – Альона Непомнюща – головний спеціаліст відділу управління персоналом та організаційної роботи апарату Баштанської районної державної адміністрації.

ІІІ місце – Альвіна Бунько – головний спеціаліст сектору організаційно-контрольної роботи апарату Братської районної державної адміністрації.

Переможці від області у номінації  «Кращий спеціаліст» серед райдержадміністрацій та окремо переможці у номінації «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст» серед структурних підрозділів облдержадміністрації представлятимуть Миколаївщину восени у фіналі Всеукраїнського конкурсу. На Миколаївщині визначено переможців другого туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»