Рятувальники Миколаївщини підбили підсумки роботи за I півріччя

11 липня в актовій залі Головного управління ДСНС України у Миколаївській області під головуванням Максима Грицаєнка, очільника гарнізону, пройшла колегія за підсумками роботи у І півріччі 2018 року.

На початку відповідно до порядку проходження служби Євгену Іщенку, заступнику начальнику загону – начальнику аварійно-рятувальної частини АРЗ СП присвоєно чергове спеціальне звання підполковник служби цивільного захисту та Денису Федорову, головному фахівцю управління організації заходів цивільного захисту - майор.
В ході засідання розглянуто ряд питань, серед яких: підсумки 2017-2018 навчального року, створення підрозділів місцевої пожежної охорони в Миколаївській області, результати проведення обов’язкового технічного контролю транспортних засобів підпорядкованих підрозділів, результати діяльності навчального пункту АРЗ СП, аналіз якості відбору кандидатів на навчання та результати їх успішності.

На завершення прийнято відповідні рішення, надано розпорядження по організації роботи на місцях та визначено основні завдання на ІІІ квартал.

Підсумовуючи, Максим Георгійович зазначив: «Під час планування роботи в обов’язковому порядку слід враховувати сезонні ризики та приділяти даним питанням окрему увагу. Наразі, до таких відносяться пожежі на відкритих територіях, зокрема у лісопаркових зонах, полях, загибель та травмування людей на воді. Не слід забувати і про постійну проблему пожеж у житловому секторі. Тому на місцях усім врахувати ці аспекти, провести аналіз та не допускати недоліків в організації роботи»

DSC_0005.JPGDSC_0008.JPG

DSC_0014.JPG



ГУ ДСНС України у Миколаївській області