На Миколаївщині продовжуються ремонті роботи на дорогах

В МИколаївській ОДА відбулась оперативна нарада. Заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи на своїй сторінці у мережі Facebook проінформував про стан проходження ремонтних робіт на дорогах області.

 

Так, щодо робіт на автошляхах, замовником яких є Служба автомобільних доріг:

— на дорозі Н-11 (на ділянці 237-244 км) виконано регенерацію дорожнього одягу та влаштовано вирівнюючий шар з асфальтобетону, укріплено узбіччя та триває влаштування асфальтобетонного покриття на з’їздах дороги;

— на дорозі Т-15-08 продовжується влаштування верхнього шару ЩМА-20, укріплення узбіч, а також влаштування майданчиків для автобусних зупинок. Всього з початку цього року у верхньому шарі ЩМА виконано 27,2 км дороги.

Щодо доріг, балансоутримувачем яких є управління інфраструктури Миколаївської облдержадміністрації. Протягом 14 – 16 липня ремонтні роботи виконувались на таких напрямках:

— О-151114 (Дніпро-Миколаїв) – Грейгове , Вітовський район;

— О-151601 Нова Одеса – Сухий Єланець – (Олександрівка-Миколаїв), Новоодеський район;

— О-151602 Сухий Єланець – Кандибине – (Благовіщенське-Миколаїв), Новоодеський район;

— О-151901 Снігурівка-Тамарине-Безіменне, Снігурівський район;

— О-151202 Казанка-залізн.ст.Казанка-Новоолександрівка, Казанківський район;

— С-151202 (Новий Буг-Христофорівка)-Новобузький ХПП, Новобузький район.

Крім цього, управлінням інфраструктури ОДА проведено аукціон по 9-ти районах – із поточного дрібного ремонту. Наразі розглядаються пропозиції учасників з метою визначення переможців та укладення з ними договорів підряду.

Як зазначив Валентин Гайдаржи, після підписання відповідних договорів значно збільшаться обсяги виконуваних робіт на дорогах, що перебувають на балансі управління інфраструктури облдержадміністрації.