У Вознесенську викрито «серійного крадія»

У понеділок, 6 серпня 2018 року, слідчим суддею розглянуто клопотання Вознесенської місцевої прокуратури, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб для 40-річного  чоловіка, який у період з 24 липня по 3 серпня 2018 року вчинив низку крадіжок майна  громадян на території міста Вознесенська.

Зокрема, наприкінці липня поточного року до органів поліції надійшло  4 звернення громадян щодо крадіжок майна на загальну суму 11 тис грн, вчинених невідомою особою з проникненням у житло.

За усіма вищевказаними фактами Вознесенським відділом поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст.185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно з проникнення у житло.  

Вжитими оперативно-розшуковими заходами прокуратури та поліції встановлено та затримано особу причетну до вчинення злочинів. Ним виявився раніше судимий за вчинення аналогічних злочинів місцевий житель.

Викрадене майно громадян у зловмисника вилучено, та після  проведення необхідних слідчих дій буде повернуто власникам.

3 серпня 2018 року, з урахуванням зібраних у рамках кримінального провадження доказів, зловмиснику повідомлено про підозру в інкримінованих йому злочинах.

Досудове розслідування триває, перевіряється інформація щодо причетності зловмисника до аналогічних злочинів.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури