Рятувальники провели ряд профілактичних бесід з школярами Веселинівського району

Співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області в черговий раз долучились до роботи мобільного консультаційного пункту Обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На цей раз рятувальники та представники соціальної служби завітали до Новосвітлівської та Ставківської ЗОШ I-III ступенів Веселинівського району.

Під час заходів фахівці Служби порятунку провели для школярів цікаві профілактичні бесіди, в рамках яких підняли найактуальніші теми безпечної поведінки, зазначили про основні сезонні ризики тощо. Так, рятувальники поспілкувалися з дітьми про небезпеку виникнення пожеж в побуті та природних екосистемах, правила поведінки під час відпочинку біля води, у разі виявлення підозрілих предметів, які ззовні нагадують вибухонебезпечні тощо.

Для підкріплення теоретичної частини заходу, представники ДСНС підготували для хлопчиків та дівчаток насичену ігрову програму, під час якої вони приймали участь у цікавих тематичних вікторинах, відгадували загадки про діяльність Державної служби України з надзвичайних ситуацій тощо.

Рятувальники на згадку залишили тематичні пам’ятки, що містять в собі елементарні правила безпеки життєдіяльності та екстрений номер Служби порятунку “101”.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області.