Заступники голови ОДА у Китаї обговорили можливості посилення стратегічного партнерства і співпраці між Миколаївщиною та китайською стороною

У середу, 19 вересня, перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації В’ячеслав Бонь та заступник голови ОДА Олександр Кушнір у рамках робочого візиту до Китаю мали ряд зустрічей з підприємцями та бізнесменами, де обговорили можливості посилення стратегічного партнерства і співпраці між Миколаївщиною та китайською стороною.

«У місті Тайюань ми з В’ячеславом Бонем мали продуктивну робочу зустріч з представниками однієї з найбільших компаній важкого машинобудування Китаю – Taizhong Group. Підприємство, засноване майже 70 років тому, відоме своїми інноваціями у виробництві техніки для металургійної, вугільної, хімічної промисловості, енергетичного та аграрного секторів, залізничної, морської та аерокосмічної галузей»,- повідомив Олександр Кушнір на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Також заступник голови ОДА розповів, що вже в Пекіні, на запрошення Посла України в Китайській Народній Республіці – Олега Олексійовича Дьоміна вони мали честь взяти участь у святкуванні 27-річниці незалежності України та 100-річчя української державності. І крім цього, зустрілись з обговорили посилення стратегічного партнерства і співпраці між Миколаївщиною та Китаєм.

«Дякуємо пану Послу і всьому колективу Посольства України в Китаї/Embassy of Ukraine in China за те, що дали змогу сповна відчути рідну атмосферу, будучи далеко від дому», - зазначив Олександр Кушнір.