«Від подвигу століть до сьогодення»: у обласній науковій бібліотеці ім.Гмирьова відбувся тематичний захід до Дня захисника

У обласній науковій бібліотеці ім.Гмирьова відбулась зустріч з студентами та учнями навчальних закладів з назвою "Від подвигу століть до сьогодення".

Про це повідомляється на сторінці Асоціації учасників та інвалідів АТО.

Під час заходу учасники обговорювали сторінки історії, до яких приурочено відзначати "День захисника України", розповідали про загиблих воєнів, які родом з Миколаєвщини. Переглядали відео-ролики та закликали згадати загиблих в своїх молитвах хвилиною мовчання.

Представники Асоціації учасників та інвалідів АТО розповідали про проекти (літній відпочинок сімей ветеранів и сімей загиблих, приїзд і відпочинок дітей зі Станиці Луганська, законодавчи ініціативи та інше).

Було відзначено не маленьку цифру у розмірі 3% від основного складу військовослужбовців - 7000 жінок військових, які прийняли присягу на вірність державі. Від волонтерського руху виступав Денис Барашковський та розповів про діючі пости на залізничному та автовокзалі.

Організатори заходу подарували виступаючим подарунки з українською символікою.