Рятувальники та соціальні працівники нагадали громадянам правила пожежної безпеки в опалювальний період

Вже зовсім скоро на зміну теплим дням прийдуть зимові холоди та навіть лють. Це, в свою чергу, веде за собою початок опалювального сезону - одного з найбільш небезпечних періодів з боку пожежної безпеки, так як саме взимку спостерігається збільшення кількості пожеж у житловому секторі через порушення правил безпеки громадянами.

Саме тому, з метою нагадування про необхідність дотримання протипожежних рекомендацій в оселях, рятувальники Снігурівщини та соціальні працівники провели черговий рейд у приватному секторі. На цей раз до уваги рейдовиків потрапили літні та одиноко проживаючі громадяни. Фахівці ДСНС оглянули оселі громадян та надали рекомендації щодо усунення виявлених недоліків, розповіли про важливість проведення технічного огляду опалювальних приладів перед початком їх експлуатації.

Громадяни мали нагоду поставити запитання, які їх цікавили та отримали на них кваліфіковані відповіді. А на згадку рятувальники залишили усім домочадцям інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням екстреного номеру Служби порятунку 101.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області.