Подружжя з Миколаєва відсвяткувало сапфірове весілля, повторивши свої обітниці

Вміння йти на поступки і, звісно, кохання - це головні умови для міцного шлюбу, впевнені Людмила та Валерій, які цими днями відсвяткували 45 років спільного життя. 

Сапфірове весілля - це новий етап у відносинах подружжя, відтак відсвяткувати цю дату вирішили по особовому - повторивши власні весільні обітниці. Організували святкування спеціалісти Миколаївського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Церемонія була дуже зворушливою, розпочали з історії кохання молодих. А зустрілися Людмила та Валерій у 70-х роках минулого століття, навчаючись в аграрному технікумі. Як згадує Валерій, при першій зустрічі з Людмилою подумав - тільки б не закохатися, проте доля вирішила інакше - вже через декілька днів знайомства вони вже не уявляли життя без один одного. 

Привітав пару та вручив повторне свідоцтво начальник Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Роман Возняк.

"Сьогодні ви є прикладом сімейного життя для всіх нас. Бажаю вам міцного здоров'я та довголіття. Та сподіваюся, що так само ми відсвяткуємо столітній ювілей вашого весілля", - відзначив очільник Миколаївської юстиції.

Відзначимо, що повторити весільні обітниці можна звернувшись до будь-якого відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

Медиа материалы: