Миколаївські рятувальники провели підсумкову нараду за 10 місяців роботи

8 листопада в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області відбулась підсумкова нарада роботи гарнізону за 10 місяців поточного року. На початку, відповідно до порядку проходження служби, Віталію Бутусову, присвоєно звання майора служби цивільного захисту та вручено погони.

 Всього розглянуто чотири, актуальні на даний час, питання: готовність до реагування на надзвичайні ситуації в умовах осінньо-зимового періоду, організація діяльності газодимозахисної служби, стан виконання заходів цивільного захисту, стан охорони праці у підпорядкованих підрозділах м. Миколаїв та області.

Максим Грицаєнко, начальник Головного управління зазначив «Основним завданням для нашої служби є забезпечення оперативного реагування на звернення громадян та виконання робіт за призначенням. Погодні умови восени та взимку вимагають залучення спеціальної техніки для ліквідації надзвичайних подій та ситуацій. Тому вона повинна працювати без збоїв. Особовий склад необхідно забезпечити спецодягом з урахуванням холодів та тривалого перебування на вулиці».

На завершення підбито підсумки та визначено першочергові задачі на виконання.

DSC_0254.JPG

DSC_0256.JPG

DSC_0262.JPG

 DSC_0250.JPG

DSC_0271.JPG

DSC_0272.JPG

DSC_0279.JPG

DSC_0282.JPG

ГУ ДСНС України у Миколаївській області