У Миколаєві злочинець намагався отримати довідку щодо несудимості

До сервісного центру МВС в м. Миколаїв завітав 28-річний місцевий мешканець з метою отримати довідку щодо несудимості.

Як з`ясували адміністратори, відвідувач на даний час засуджений до позбавлення волі за «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Тож, замість надання адміністративної послуги, були викликані правоохоронці, які його доставили до відділу поліції.

За десять місяців поточного року працівниками територіальних сервісних центрів МВС було здійснено більше 31 тисячі операцій з реєстрації чи перереєстрації транспортних засобів.

Під час надання адміністративних послуг фахівцями експертної служби було виявлено 14 транспортних засобів, в яких ідентифікаційні номера агрегатів були змінені або ж з ознаками підробки.

Нагадаємо, що кожен громадянин, незалежно від місця реєстрації транспортного засобу чи місця проживання, в будь-якому сервісному центрі МВС може здійснити реєстрацію чи перереєстрацію свого транспортного засобу, замінити чи отримати посвідчення водія, міжнародне посвідчення водія, довідку щодо несудимості, дозвільні документи щодо перевезення небезпечних вантажів.

Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за номером (0512) 53-14-36 або запитати на офіційній сторінці Facebook Регіонального сервісного центру МВС в Миколаївській області.

 

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Миколаївській області