«До Миколая в Миколаїв»: школярикам міста подарували святкову казку

Святий Миколай - образ, який асоціюється з високими людськими моральними цінностями :любов, порядність, доброчесність і благородство.

Один раз на рік, у всіх нас є можливість бути благодійниками, заради власного задоволення і Божої милості. Завдяки доброму імені Святого Миколая, кожен із нас може зробити щасливими стільки діток, позбавлених батьківської ласки. Та й до своїх дітей є можливість в цей день прийти з казкою і відзначити гарне навчання і слухняність.

Про це повідомляє організатор акції «Равлик Добра».

Доброю традицією став проект "До Миколая в Миколаїв", створений громадянами міста, і подарувавший дітям і їх батькам справжню казку. В цьому році Миколайчики завітали до шкіл, де разом із учнями та їх батьками виготовили яскраві чобітки з привітаннями та побажаннями Святому Миколаю. Написали власну казку своїх добрих справ, втілених в життя, та поділились частинкою свого тепла із тими, хто цього потребує.

Першими в цьому році були учні 3-Б класу ЗОШ 7, під керівництвом Олесі Григорівни Забродської. Організатори планують традиційно подарувати казку усім бажаючим, які приєднаються до цьогорічної акції "Тепло Миколая"