На Миколаївщині відзначили День місцевого самоврядування

Напередодні Дня місцевого самоврядування, який щорічно Україна святкує 7 грудня у Миколаївському академічному театрі драми та музичної комедії зібралися делегації органів місцевого самоврядування від райрад, міст обласного підпорядкування та ОТГ Миколаївської області, а також ветерани органів місцевого самоврядування, аби урочисто відзначити професійне свято.

Привітав кращих працівників органів місцевого самоврядування та відзначив нагородами голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко. Очільник області акцентував, що у досить непростий для всієї України час, на органи місцевого самоврядування, як і на кожну ланку в державі покладено вагомі обов’язки. І всі працівники постійною роботою доводять, що здатні її виконувати ефективно та професійно.

Олексій Савченко також відзначив, що завдяки підтримці Президента Петра Порошенка Україна наблизилася до історичної події – отримання власної церкви.

«Найщиріші, найтепліші вітання Президента України. Прийміть їх щиро. Президент України багато чого зробив, і саме в цей день, сьогодні він нам показав яким повинен бути Президент України: сучасним, реальним, дієвим і великим щирим патріотом нашої країни і лідером нації. Ми маємо 15 грудня Об’єднавчий Собор, який відбудеться, і я сподіваюся, що саме там і буде сказано остаточне слово і ми, як країна матимемо нашу церкву -  історичну, українську, зрозумілу», - прокоментував Олексій Савченко.

Крім того, голова ОДА привітав усіх із Днем волонтера, відзначивши вагому роль ентузіастів і патріотів країни, які своєю справою допомагають у розбудові країни.