Великі права маленької дитини! - в рамках тижня права команда Миколаївської юстиції організувала заняття з дошкільнятами

Говорити про права потрібно з найменшого віку – впевнені в головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області. Відтак, серед правоосвітніх заходів в рамках Всеукраїнського тижня права окремої уваги заслуговують інтерактивні заняття з вихованцями дошкільних начальних закладів.

За словами очільника обласного управління юстиції Романа Возняка, правове виховання – це чи не найголовніша складова становлення особистості. «Чим раніше ми розпочнемо правову освіту дітей, тим більше шансів, що з них виростуть правосвідомі громадяни, які не тільки знатимуть, як захистити свої права, але й не порушуватимуть прав інших», - відзначив керівник регіонального управління юстиції.

Звісно для малечі підготували спеціальну програму, яка побудована в ігровій формі та спрямована на ознайомлення дітей з їхніми правами та обов’язками. В цікавій та доступній формі дітки дізналися, що таке право, обов’язок, закон, взаємодопомога, совість, відповідальність, щирість та повага.

Відзначимо, що працівниками Миколаївської юстиції спільно з соціальними партнерами вже проведено більше 100 правоосвітніх заходів в рамках Всеукраїнського тижня права, якими охоплено майже 3 тисячі громадян.

Медиа материалы: