В усіх громадах Миколаївщини продовжується робота над формуванням плану розвитку на найближчі три роки

У Миколаївській ОДА демонструють, який має вигляд опорна Первомайська загальноосвітня школа у Вітовському районі Миколаївської області.

«Завдяки реформі децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенко, маємо конкретні результати на місцях».

Миколаївщина рухається тільки вперед. Сьогодні в усіх громадах області продовжується робота над формуванням перспективного плану розвитку на найближчі три роки. Будуть напрацьовані багатогалузеві програми і проекти, які повністю направлені на розвиток соціально-економічної складової області. Кожен район, місто чи ОТГ мають унікальну можливість - визначаються з пріоритетами розвитку на наступні три роки.

Як зазначив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку Миколаївщини, головна мета – врахувати інтереси і потреби кожного члена громади, щоб всі чітко розуміли – що буде зроблено в 2019 році, а що в 2020-21 роках і могли контролювати виконання намічених планів.