Правоохоронці розкрили вбивство мешканця Вознесенського району, який помер від ножевих поранень

28 грудня під процесуальним керівництвом Вознесенської місцевої прокуратури Миколаївської області працівниками Вознесенського відділу поліції розкрито умисне вбивство 39 річного жителя Вознесенського району. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Чоловіком, який вчинив злочин, виявився 33 річний житель Вознесенського району. Досудовим розслідуванням встановлено, що в ніч з 22 на 23 грудня цього року раніше судимий, перебуваючи в приватному домоволодінні, під час сумісного вживання алкогольних напоїв, на ґрунті особистих неприязних відносин завдав потерпілому 4 ножові поранення в життєво важливу частину тіла, від яких чоловік помер на місці. 

Після цього правопорушник заволодів транспортним засобом потерпілого та вдався до переховування від органів досудового слідства. Його було затримано правоохоронцями в Черкаській області.

Згідно попередніх даних судово-медичної експертизи смерть потерпілого настала внаслідок гострої крововтрати.

28 грудня зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 289 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування триває.