Губернатор Савченко вручив сертифікати на житло співробітникам ДФС

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко вручив сертифікати на житло трьом співробітникам головного управління ДФС України. Отримувачі квартир є у списку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і користуються правом позачергового отримання житла. Дехто з них чекав у черзі на квартиру протягом 13 років.

Олексій Савченко підкреслив, що миколаївська громада має віддячувати тим, хто стоїть на захисті закону, правопорядку та національних інтересів.

«Ще у 2017 році мною була ініційована обласна комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян у Миколаївській області на 2017 – 2021 роки, в якій передбачена можливість поліпшення матеріально-технічної бази відповідних структур, серед іншого і поліпшення житлових умов їх співробітників. У 2017 році ця програма одразу довела свою ефективність, тому в 2018 році до неї були внесені зміни, якими фінансування було збільшене до 7,7 млн грн. Вже у 2019 році, за результатами або першого кварталу, або півріччя також буде розглянуте питання про виділення коштів на ці потреби», - прокоментував Олексій Савченко.

Під час спілкування зі співробітниками управління ДФС очільник області наголосив, що головним завданням фіскальної служби має бути допомога місцевим підприємствам та підприємцям, а також створення сприятливого податкового клімату для подальшого залучення інвестицій:

«Головним завданням фіскальної служби, перш за все, є дотримання прозорості у адмініструванні податків та зборів і створення сприятливого податкового клімату. Фіскальна служба повинна не тільки карати, нараховувати штрафи, приходити з перевірками, але і допомагати – зокрема, пояснювати, розтлумачувати той чи інший закон або нормативний акт», - зазначив Олексій Савченко.   

Голова ОДА подякував співробітникам ДФС за те, що вони долучилися до спільної з Миколаївською обласною державною адміністрацією роботи по створенню нових та виведенню з тіні існуючих робочих місць. Так, тільки за 2018 рік в області вдалося створити більше 20 тис робочих місць у всіх галузях.