«Миколаївська ТЕЦ» повідомила про додаткові заходи з ліквідації витоків теплоенергії на двох ділянках в Миколаєві

Миколаївська ТЕЦ повідомила про необхідність вжиття додаткових заходів для усунення витоків теплоенергії на перехресті вулиці Погранична та вулиці Корабелів, а також вулиці Погранична та вулиці Громадянська.

Про це розповів заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Валентин Гайдаржи на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так в зв’язку з тим, що не вдалося усунути витік теплоносія на тепломережі на перетині вулиць Пограничної та Громадянської, без зупинки теплопостачання, 18 січня відбудеться тимчасове перекриття запірної арматури на вказаній ділянці в районі вулиці Садової.

Це, крім тимчасового припинення теплопостачання 10 житлових будинків (ул.Погранична, Громадянська, Кузнечна) і 2 дитячих садків (48, 77), про що повідомлялося раніше, може вплинути на погіршення гідравлічного режиму і якості послуг з централізірованого теплопостачання Центрального та Інгульського районів.

Валентин Гайдаржи доручив керівництву ТЕЦ вжити всіх вичерпних заходів для того, щоб жителі Миколаєва в зв’язку з вищевказаними обставинами відчули якнайменше дискомфорту.

«За дорученням голови ОДА Олексія Савченка провів оперативну нараду з керівництвом Миколаївської ТЕЦ та обласного управління ЖКГ. Тримаємо ситуацію на контролі. Окремо звертаюсь до жителів Миколаєва, в разі виникнення будь-яких позаштатних ситуацій під час проведення ремонтних робіт на тепломережах – звертайтесь на «гарячу лінію» голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка. Будемо реагувати у найкоротші терміни», - наголосив Валентин Гайдаржи.

Нагадаємо, номер «гарячої лінії» голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка – 0 800 502 191.