Мешканцю Миколаєва загрожує 10 років в`язниці за вбивство ножем товариша по чарці

Сьогодні, 22 січня, Баштанською районною прокуратурою було повідомлено про підозру 50-річному мешканцю м. Миколаєва у скоєнні злочину, передбаченому ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Про це повідомляють у відомстві на офіційній сторінці в Facebook.

Повідомляють, що у ході проведеного досудового розслідування було встановлено, що 18 січня 2019 року між підозрюваним та 34-річним потерпілим виник конфлікт. Також стало відомо, що ситуація трапилась під час розпиття алкогольних напоїв на території приватного будинку у с. Новопетрівка Снігурівського району. У ході конфлікту підозрюваний взяв зі столу кухонний ніж та умисно наніс один удар потерпілому ножем в область живота, від чого він в подальшому і помер.

Прокуратурою був проведений комплекс невідкладних слідчих дій та розшукових заходів, завдяки яким вдалось оперативно затримати підозрюваного.

На даний час вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Читайте також: