У Миколаєві відбулась колегія ДСНС за підсумками роботи у 2018 році

25 січня в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області відбулась колегія начальницького складу за підсумками роботи у 2018 році.

Під час урочистої наради нагороджено кращих співробітників Миколаївського обласного гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту за високі досягнення у роботі за 2018 рік. Вручено почесні грамоти Миколаївської обласної ради, подячні листи міського голови, подяки Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Присутні у залі також привітали з нагоди дня народження Павла Петрова, Юрія Бакларя та Тетяну Чеботар.

У ході робочої частини розглянуто питання готовності до реагування на надзвичайні ситуації, організації заходів цивільного захисту, стану ресурсного та фінансового забезпечення підпорядкованих підрозділів, організації державного нагляду у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту на об’єктах області та інші.

Заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Михайло Гриб довів до відома присутніх питання щодо організації караульної та гарнізонної служби, окреслив коло актуальних проблем та зазначив шляхи їх вирішення. Окрім цього заслухано питання діяльності житлової комісії, Ради зборів середнього та старшого начальницького складу, колективів фізичної культури, обласного осередку Федерації пожежно-прикладного спорту Миколаївської області за 2018 рік, обрано склад відповідних комісій та Президії Федерації з пожежно-прикладного спорту ГУ ДСНС України у Миколаївській області на 2019 рік.

За результатом розглянутих питань та обговорення проблемних аспектів роботи визначено пріоритетні напрямки роботи на 2019 рік.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області.