В Миколаєві закінчились курси лідерства з сержантами морської піхоти під керівництвом інструкторів з США

В Миколаєві, закінчились кількаденні щорічні курси лідерства з сержантами підрозділів морської піхоти ВМС ЗС України під керівництвом інструкторів морської піхоти США

Основою курсу, стало питання розвитку сержантського корпусу морської піхоти ВМС ЗС України. Вже декілька років поспіль, іноземні інструктори навчають наших сержантів основам і стандартам НАТО , діляться досвідом роботи сержантів у оцінюванні обстановки, прийняті рішень як в повсякденній діяльності так і в ході бою. Правильно розуміти накази командирів, розуміти для чого вони це роблять.

Максимальної уваги було приділено питанню формування особистості сержанта, як радника командира в написанні наказів, це власне дозволяє сержанту - бути лідером, такого принципу дотримуються у Корпусі морської піхоти США.

"Іноземні інструктори зацікавленні у підтримці і розширенні сержантського корпусу морської піхоти України, власне тому, курси лідерства проводяться декілька разів на рік, і станом на сьогодні має доволі позитивний результат", - наголосив головний старшина бригади морської піхоти Олександр Передері.

Командування морської піхоти ВМС ЗСУ